«اسدا... بيرانوند» با اشاره به اشياي به نمايش گذاشته شده در اين مرکز افزود: راهاندازي مرکز اشياي تاريخي– فرهنگي استان براي نمايش اشياي غير موزهاي که عمدتا در انبار موزهها نگهداري ميشوند بوده و از بخشهاي مختلفي مثل سنگ مزارهاي ادوار مختلف استان، اشياي مطالعاتي به دست آمده از محوطههاي کاوش شده دشت قزوين، اشياي به دست آمده از ابنيه تاريخي قزوين، نامههاي تجاري مکتوب دوره پهلوي و نيز آثار اهدايي، تشکيل شده است.
وي محل اين مرکز را شبستان غربي مسجد جامع عنوان کرد و اظهار داشت: اين مرکز در شبستان ضلع غربي مسجد جامع عتيق قزوين با اعتباري بيش از 30 ميليون تومان منطبق با فضاي مجموعه و بدون آسيب به شالوده بنا و با نظارت کارشناسان فني، طراحي و اجرا شد که اميدواريم با راهاندازي اين مرکز بتوانيم محلي براي مطالعه، پژوهش در حوزه ميراث فرهنگي فراهم کنيم.
بيرانوند همچنين در پايان با ابراز اميدواري از راهاندازي موزه ارسي در آينده نزديک در يکي از شبستانهاي ضلع جنوب شرقي مسجد جامع گفت: هدف از راهاندازي اين مراکز فراهم کردن امکان بازديد مراکز دانشگاهي و دانشجويي، علاقهمندان فرهنگ و تاريخ کشور براي مطالعه اشياي فرهنگي- تاريخي غير موزهاي بوده که به دليل تاريخي بودن فضا از نظر اجتماعي و ارتباط با مخاطب بسيار مناسب است.
122/
انتهای پیام/